2017.07.07


2017.01.03
2016 blev ett struligt år, flera olika skador och andra smällar som man ändå klarade sig bra ur resulterade i totalt 5 månader som heltids sjukskriven och 1 månad halvtid. detta mitt i högsäsong. Allt strul: olika ersättare, nytt folk i stallet hela tiden, försöka styra upp det hela från sjuksängen när man är van att alltid vara med, var en helt ny upplevelse som man säkert har nytta av framöver ändå.
Äntligen börjar man vara hel igen och kan jobba som "vanligt". 

Jag är jättenöjd att vi fick ihop samma siffror till träningsstallet som senaste åren trots allt.
Vi har köpt in några unghästar under året, ett område som var eftersatt. De kommande åren ska den sidan bli bättre.
2017 är jag laddad för ett helt år i jollen och hästarna känns riktigt fina, bara vi blir av med de sista halsproblemen.
Extra intressant är Storspjuver, han håller jag som den bästa häst jag haft i träning under min karriär, det ska bli kul att se hur långt han kommer på tävlingsovalen.
Vi hörs och syns.


2016.10.13
Mycket trevligt att så många av er hästägare som kunde komma på maten under v75 tävlingarna, vi serverade drygt 40 personer med mat. Ett stort tack till grillmästare Robhert och Carina med kollegor på Konsum Ursviken som marinerat kött och satt ihop allt så vi bara behövde grilla å ställa i ordning på travet.

Vi gör om det nästa år igen.

2016.06.17
Årets största tävlings helg i Boden stundar, kvällstrav på fredag å midnattstrav med V75 på lördag.
Fantastiska lopp med internationella gäster kommer till V75an.
En helg som inte går att missa!! Välkomna

2016.05.31
Veckans starter kommer att kuskändras då jag fått en fraktur vid fotleden. Det var Staro Juicy Fruit som reste i defileringsvolten och troligen trampade hon på mig eller så snedbelastade jag foten när jag skulle komma bort från häst å vagn liggandes nästan under hästen. nog om detta nu till tipsen

2016.01.25
Året som gick körde vi in mer pengar till stallet, detta trots att vi tävlade färre gånger samt att vi hade mindre både segrar, andra å tredje pris under året. går bara att summera på ett sätt: vi ställde upp i "större" lopp ( lopp med högre priser) och hästarna räckte till där trots att de inte räckte hela vägen fram. Jag tycker hästarna höjt sig mer nu under vintern och de fortsätter att utvecklas bra, därför är jag övertygad om att vi ska utveckla stallet än mer i år och köra in betydligt mer pengar till hästägarna.
Vår styrka i stallet finns i jämnheten, stallets 10 starter har givit 3 segrar med olika hästar hittills och då har vi ändå haft lite stolpe ut med några hästar som har grym form.

2016 har börjat kalasbra
stallets siffror:    10 starter    3-1-0     30% segrar   109.600 kr
körsvensstatistik 16 starter    2-1-2     16% segrar   205.600 kr