2015.09.29
En fjärde plats blev det för Usain Swing i V75 finalerna i helgen, via en stark avslutning sista 300 i spåren gick han 10,3 sista rundan å landade på 12,1 över full väg. Ny start på V75 på Skelleftetravet till helgen för honom å då ska han räknas tidigt trots spår 7 från start, brodern Leif kör i helgen.

2015.09.10
Härlig seger med Usain Swing på V75 i Sundsvall i slutet av augusti, fick en fin resa i fjärde ytter och draghjälp fram tills upploppet.
Han avslutade sen lysande till seger. 57 ggr pengarna.

Nya hästar i träning är Lia Lotus och toppstammade Storspjuver, den sistnämda säljs ut i andelar. kontakta mig vid intresse snarast.
mvh jens

2015.06.29
Vi har en härlig form i stallet nu, stallets senaste 14 dagar har givit tre segrar å nästan 100.000 kr inkört. Hästarna känns fortsatt fina och ni måste bevaka våra starter framöver!
2015.06.03
Träningshästarna känns vara i toppslag dock har vi inte fått den utdelning som de förtjänat på tävlingsovalen av olika anledningar. Vi vet att det går upp å ner i form och även med det extra flyt som behövs i loppen för att allt ska klaffa, så det är bara att jobba på så vänder det snart.
2015.04.15


Satt dit en  seger i Boden, Inbyprinsen fick äntligen utdelning på hans form senaste tiden.
Zlatan Sisu var också tapper efter en dödens resa sista varvet.
Munter Tabac var klart uppåt synd på galoppen i slutsvängen, där rök en plats bland de tre.
Speechless kändes inte lika fin som senast då jag körde han, under loppet gjorde ett antal felval så här efteråt så vi tar nya tag nästa gång vi får chansen.


2015.03.23
Hästarna gör bra lopp mest varje gång å stallet har kört in lika mycket pengar som förra året vid denna tid men antalet segrar är betydligt läge, men som sagt hästarna fungerar bra det är dock små marginaler mellan vinster å platser bakom. det lilla extra flytet i loppen saknas... bara att jobba på och hålla hästarna igång så brukar flytet komma till slut.

2015.03.03
Reachen gick ett kalasfint race som trea i Boden senast, hon fick dra fram vinnaren sista 600 i tredje spåroch höll tappert till slut i hårt tempo.
Stilig gjorde en godkänd comeback och tog loppet på ett fint sätt.
Tehachapi fick inte travet att stämma på den dåliga banan, isen bröt upp av det varma vädret, hon behöver ett bättre fäste.
Kaffir säkert samma sak, saknade nog fästet och tröttnade av den orsaken annars en fin häst som nog ska räcka långt här uppe.
U.2 satt fast invändigt gick bra när luckan uppenbarade sig.
Xilla plusbetonad men orkar inte helt ännu.
Inbyprinsen fint lopp i ledarryggen, fick inte chansen men kändes fin å satt med vinnarkrafter. räcker långt i sin egna klass då han var uppanmäld.

2015.02.26
Träningshästarna fortsätter att göra fina prestationer, även om inte utdelningen i loppen är detsamma.
Sally avslutade mycket starkt från ett kasst läge som tvåa. Tehachapi stark slutrunda i spåren strax över 14 sista rundan i tredje.
Reach bra avslutning delvis i dödens sista rundan som tvåa,
U.2 fastnade i kalla ryggar och blev dragen sist men kändes klart bättre ändå.
Vi laddar nu mot våren och hoppas att vädret ska vara med oss och inte strula till våra tränings- och tävlingsförhållanden för mycket. 
Trevlig helg//Jens

2015.02.18
Fina insatser av hästarna i Umeå i tisdags, Reach kalasbra som tvåa. Tehachapi kom bort i kön i långsamt första varv, bra slutrunda i spåren. U2 dödens avlöst på första långsidan fast i trött rygg till slut krafter kvar.

2015.01.28
Under Boden travets lunchtrav i tisdags fick vi spräcka segernollan för året, Notorious Face skötte sig och krossade motståndet från dödens. lite ändringar i utrustningen kanske var lösningen på hans galopper och det känns underbart att vara på rätt spår med den kapable femåringen.
Out Of Reach visade också positiva takter som tvåa från ledarryggen, U Two Swing även han bra som femma. Jag körde även in en andra plats med Underlig så nu har jakten på ett nytt championat i Boden 2015 startat!!